define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Pregătiri finale înainte de startul concursului de off-road de la Slănic-Moldova - Vizitati Judetul Bacau! : Vizitati Judetul Bacau!

Pregătiri finale înainte de startul concursului de off-road de la Slănic-Moldova

În stațiunea Slănic-Moldova are loc în perioada 17-20 iunie, cea de-a cincea ediție a Trofeului ,,Dacii Liberi”, contând pentru etapa a doua a Campionatului Național de Off-Road al României.

Sunt așteptate la start circa 80 de echipaje, care se vor aventura cu mașinile lor puternice pe traseele montane ale stațiunii Slănic-Moldova, prin natura sălbatică dar extrem de frumoasă a munților ,,Nemira”.

Concursul este structurat pe clase diferite de dificultate: Standard A, Standard B, Challenge, Open, Open SSV si Extrem, conform regulamentului tehnic al Comisiei Naționale de Off-Road (CNOR). Anul acesta se organizează și clase de Hobby.

,,Vom avea în program și o clasă Promo, necompetițională, care are scop promovarea acestui sport, ca și a întregului areal turistic. Specificul zonei și implicarea echipei de organizare promit un spectacol automobilistic de excepție, fapt remarcat de participanții la etapele anterioare ale acestui concurs. Acum urcăm pe crestele munților, la identificarea traseelor și la stabilirea ultimelor detalii tehnice”, a declarat Romeo Andrieș, principalul organizator și sufletul acestei competiții.

Etapa de la Slănic-Moldova este organizată de Clubul Off-Road ,,Dacii Liberi” din Bacău, în parteneriat cu Primăria orașului Slănic-Moldova, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și CNOR, cu susținerea Consiliului Județean Bacău, ISU Bacău, Obștea Composesorat ,,Salina” Târgu-Ocna, Direcția Silvică Bacău și Ocolul Silvic Privat Moreni.

Dezvoltarea durabila

Dezvoltarea durabila