Stațiunile Slănic Moldova și Târgu-Ocna promovate în cadrul unei broșuri

La Târgul Regional de Turism ,,Vacanța” Bacău, care s-a desfășurat în perioada 20-22 martie 2015, au fost prezentate stațiunile băcăuane Slănic-Moldova și Târgu-Ocna într-o singură broșură, care s-a dovedit a fi deosebit de atrăgătoare prin conținut, imagini și prezentare grafică.

Prin intermediul acestor broșuri se urmărește stimularea interesului turiștilor potențiali de a vizita zona turistică a județului Bacău, de a-și petrece vacanțele în stațiunile Slănic-Moldova și Târgu-Ocna, unde pot beneficia de cele mai bune condiții de tratament și agrement, de diverse programe și circuite turistice. Cele două stațiuni au fost asociate deoarece au puncte comune, iar distanța dintre acestea este de numai 17 km.

Broșura are următorul titlu ,,Stațiunile băcăuane, oaze de sănătate și relaxare pentru toate anotimpurile. Slănic-Moldova și Târgu-Ocna, stațiuni turistice de interes național”, și cuprinde informații despre cele două stațiuni. Secțiunea stațiunii Slănic Moldova oferă date legate de: legendă și istorie; atracții turistice; trasee montane în munții Nemira, pe teritoriul județului Bacău; baze de tratament și agrement; căi de acces; unități de cazare și alimentație publică. În partea finală a broșurii se găsesc informații despre stațiunea Târgu-Ocna, și anume: date generale; pagini de istorie; patrimoiu istoric și cultural; personalități; atracții turistice; baze de tratament și agrement; căi de acces; unități de cazare și alimentație publică.

Dezvoltarea durabila

Dezvoltarea durabila