Termeni si conditii de utilizare

Accesul pagina de internet www.bacaulturistic.ro (denumit in continuare Website, pagină a Consiliului Judeţean Bacău) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii şi condiţiile de mai jos, precum şi de orice alte legi şi reglementări aplicabile în acest sens.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile specificate mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website aparţin Consiliului Judeţean Bacău (denumit în continuare “Consiliu”) şi se află sub protecţia legilor române şi internaţionale în materie.

Siglele utilizate aparţin instituţiilor aferente şi sunt utilizate cu permisiunea acestora. Siglele, simbolurile şi sloganurile Programului Operaţional Regional aparţin în totalitate instituţiilor în drept: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional. Sigla Consiliului Judeţean Bacău şi toate simbolurile sau sloganele aferente create pentru acest Website sunt mărci ale Consiliului. Folosirea în orice fel a acestor mărci este permisă numai cu acordul scris al Consiliului.

Documentele, materialele video şi imaginile de pe acest Website sunt proprietatea Consiliului, incluzând, dar fără a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, conţinutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presă, publicaţiile, împreună cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale. Orice folosire a Materialelor incluzând, dar fără a se limita la reproducere sau distribuţie neautorizată este strict interzisă fără permisiunea scrisă a Consiliului. Orice astfel de acord, permisiune sau licenţă va fi retras/ă automat în cazul folosirii neautorizate.
Acest website poate conţine documente, imagini, informaţii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Consiliului, cum ar fi fotografii, informaţii, fişiere multimedia, logouri, mărci, care sunt proprietatea respectivelor părţi, folosirea lor fiind strict interzisă fără permisiunea scrisă în prealabil a respectivilor terţi proprietari.
Acest Website nu poate fi reprodus în întregime sau în parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial.

Orice utilizator care vizitează acest Website pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest Website sunt furnizate în scop de informare turistică şi generală. Consiliul nu garantează în nici un fel (a) acurateţea sau caracterul complet al informaţiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzând erori faptice, tipografice şi tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricăror mărci, creaţii sau materiale aflate sub protecţia drepturilor de proprietate intelectuală şi aparţinând unor terţi; sau (c) utilitatea conţinutului acestui Website, în întregime sau în parte.

Consiliul îşi rezervă dreptul să nu accepte sau să nu ia în consideraţie materiale nesolicitate, fie ele creative, de producţie sau de orice altă natură.

Consiliul îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil.

 

Pentru informaţii suplimentare vă rugam sa trimiteţi un email utilizând secţiunea de contact a Website-ului cu subiectul: “Termeni de Utilizare”.

 

Dezvoltarea durabila

Dezvoltarea durabila