Atracții turistice - - Pârtia de schi Nemira Slănic Moldova

Pârtia de schi Nemira a fost realizată de Judeţul Bacău în parteneriat cu Oraşul Slănic Moldova în cadrul proiectului “Schi Parc Slănic Moldova”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă si promovarea turismului; DMI 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice.

Obiectivul este situat în partea de nord a staţiunii Slănic Moldova, la o altitudine de 720m (punctul cel mai înalt de plecare). Are o lungime pe înclinare de 1414m, lăţime medie de 38m, o diferenţă totală de nivel de 240 metri şi o pantă medie de 17,6%, înclinaţie ce o încadrează în categoria pârtiilor uşoare.

Pentru asigurarea unor condiţii optime de practicare a schiului, pârtia este prevăzută cu: instalaţie de transport pe cablu, instalaţie de înzăpezit artificial, maşină de bătut zăpadă, instalaţie de iluminat pentru nocturnă, parcare auto și serviciu de salvamont.

Cordonate GPS:
Latitudine: 46° 14' 20" N
Longitudine: 26° 30' 51" E


METEO

Nu s-au gasit date pentru Bacău (Romania)

Dezvoltarea durabila

Dezvoltarea durabila