Atracții turistice - - Parcul şi Centrul de tratament balnear Parc Măgura

Centru de tratament balnear Parc Magura din Târgu Ocna este o investiţie recentă a autorităţilor locale şi este situată în Parcul Balnear Măgura, în imediata apropiere a izvoarelor minerale. Centrul are o suprafaţă de 1.019 mp şi cuprinde o bază de tratament, un corp social şi un corp tehnic.

Baza de tratament cuprinde spaţii de testare medicală, spaţiile de fizioterapie, întreţinere şi recuperare precum şi spatiile tehnice aferente. Acest corp de clădire este construit din două aripi dispuse simetric în fiecare dintre ele urmând a funcţiona cabinete pentru tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, electroterapie, băi galvanice, împachetări cu parafină, dietoterapie, masaj recuperatoriu, duş subacvatic, tratamente cu aerosoli, cabinet de înfrumuseţare, drenaj limfatic etc. Într-un viitor apropiat, centrul va pune la dispoziţia turiştilor şi o modernă sală de fitness.

Serviciile oferite de dotările bazei de tratament sunt completate cu funcţiunile complementare, respectiv două piscine în aer liber, amplasate în incinta interioară a bazei de tratament, una pentru adulţi şi cealaltă pentru copii.

 

Parcul şi Centrul de tratament balnear Parc Măgura, Târgu Ocna
ADRESĂ: str. Parc Măgura nr. 1, oraş Târgu Ocna, Judeţul Bacău

Cordonate GPS:
Latitudine: 46° 16' 29" N
Longitudine: 26° 35' 49" E


METEO

Nu s-au gasit date pentru Bacău (Romania)

Dezvoltarea durabila

Dezvoltarea durabila